Як обрати двуспальне ліжко?

Як обрати двуспальне ліжко?

Як обрати двуспальне ліжко?

LF-Home
16.02.2022
0 comments

Двоспальне ліжко – серце сімейної спальні. Це домашній оазис для відпочинку та розслаблення після важкого робочого дня, який у вихідні нерідко перетворюється на місце збору дружної сім'ї. Як вибрати просторе, красиве та довговічне ліжко? Все просто - дотримуйтесь наших рекомендацій, і ви купите ідеальне сімейне ложе.

Види ліжок

Ліжка двоспальні, представлені в нашому каталозі, вражають широтою асортименту. Моделі відрізняються стилем, дизайном та кольором каркасу, а також розмірами, що насамперед впливає на комфорт меблів.

Важливо! Двоспальним ліжком називають меблі, ширина яких – не менше 160 см. Це мінімальні габарити для комфортного розміщення двох осіб. Універсальними визнано моделі завширшки 180 см.

Є й масивніші варіанти – «королівське» ложе на 200 см. Тільки поміщаються вони не в будь-якій кімнаті – займають дуже багато місця. Але при цьому зручні, просторі і чудово виглядають у відповідному за габаритами інтер'єрі.

Довжина ще один важливий критерій. За стандартом розмір матраца 190 см. Якщо ваш зріст 2 метри – це не ваш стандарт, доведеться пошукати іншу пропозицію. Ідеальний вибір матраца по довжині – зріст +10 см.

Матеріали виготовлення

За якість та довговічність меблів відповідає матеріал. Виробники досягли успіху і тут, надавши клієнтам широку різноманітність пропозицій:

1. Масив дерева – стильно, довговічно та по-домашньому затишно, бо фактура дерева міцно асоціюється з комфортом.
2. Метал – виглядає витончено та легко, вражає довговічністю. Порівняно з деревом метал холодний та стриманий, але в сучасних інтер'єрах виглядає свіжо та стильно.
3. ДСП – імітує дерево, але поступається йому за якістю.
Важливо підібрати естетичне і практичне голову для ліжка - розгляньте варіанти в нашому каталозі.  

Обов'язково поцікавтеся у консультантів, який матеріал використовується для ламелей – ці елементи не менш важливі за каркас. Купити двоспальне ліжко можна з ламелями з гнучких дерев'яних планок, металевих решіток, суцільної фанерної дошки.

Переважний варіант - ламелі з берези або бука. Вони міцні, легко гнуться, приймаючи форму тіла та забезпечуючи йому максимальний комфорт.

Додаткові елементи

Якщо ліжко для вас – лише місце для сну, можна зупинитися на вивченні основних параметрів. Але коли важлива функціональність - зверніть увагу на додаткові опції:

  • висувні ящики для зберігання білизни;
  • підйомний механізм;
  • зміна рівня ніжок.

Популярні виробники

Магазин LF-Home пропонує вашій увазі список провідних виробників із гарним асортиментом двоспальних ліжок.

Furninova

Найбільший шведський виробник представляє меблі у скандинавському стилі. Мінімалізм у поєднанні з екологічними матеріалами, неповторним авторським дизайном – це чудово!

B.Forms

Італійська компанія наголошує на класиці, ефектно доповнюючи її сучасними тенденціями.

LaForma

Функціональність та практичність лежать в основі меблів іспанського бренду. Ліжка виробника стануть центром вашої спальні, місцем сили та гарного настрою.

 Переваги покупки у LF-Home

Купити двоспальне ліжко з матрацом – непросте завдання. Але не в магазині LF-Home. У нас є все, щоб наші клієнти залишалися задоволені співпрацею:

  • асортимент товарів у наявності;
  • оформлення на замовлення;
  • співробітництво з провідними європейськими виробниками;
  • швидкість доставки;
  • розстрочка та оплата частинами;
  • збирання меблів вдома.

На всі товари ми гарантуємо 1 рік. Вся продукція магазину представлена ​​на сайті. Але якщо хочете оцінити якість на власні очі, помацати і помацати, поспілкуватися з консультантами особисто – ласкаво просимо до наших шоурумів у Києві та Харкові.